top of page

VÅR STORY

Kölds historia började i San Francisco under sommaren 2013, där grundarna Peter och Alex träffades genom sitt gemensamma intresse för alla spännande smaker och ingredienser från västkusten.
Inom kort påbörjades experiment kring en ny approach till glass - en där smaken stod i centrum och styrde val av råvaror, ingredienser och tillverkningsmetod.

 

Köld blev ett faktum, och vi öppnade vår första popup i Malmö under sommaren 2015 för att dela med oss av vår passion och vision av vad glass borde vara. Vi blev överrumplade av den positiva responsen vi fick från alla glasstronomer som besökte oss och började genast leta efter ett nytt, fast hem för Köld.


Sommaren 2016 var det klart att vi skulle flytta in till Mitt Möllan, där vi nu har vår permanenta butik och produktion och ständigt jobbar med att utveckla nya spännande smaker och idéer.

Besök oss för en unik smakupplevelse - vi hoppas att du kommer att njuta lika mycket av vår glass som vi gjort när vi skapat (och ätit) den!Glassiga hälsningar,
Peter & Alex

bottom of page